HATAY / ARSUZ - Karaağaç Ali Kemal Ziroğlu İlkokulu

Karaağaç Ali Kemal Ziroğlu İlkokulu

KARAAĞAÇ ŞARKONAK MAH. 583. SK. NO 12 ARSUZ / HATAY
Vizyon
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Bütün öğrenciler hak ettiği ilgiyi görsün. Öğrenci neyi niçin öğrendiğini bilsin ve öğrendiği bilgileri gerçek hayatta uygulayabilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Geçmişi ve öz değerleriyle barışık geleceğe yön veren nesiller yetişsin. Kendi özünü kaybetmeden farklılıkların farkında, hoş görülü ve diyaloga açık nesiller yetişsin. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar, gerekeni yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili kendine güvenen milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
07.40-12.30 SABAH 12.40-17.30 ÖĞLEN
KLİMA
Ulaşım
İskenderun Arsuz Karayolu üzerinde Karaağaç mevkisindedir.Düzenli minibüs hattı vardır.
Arsuz İlçesi Karaağaç Şarkonak Mahallesi(Eski İnönü Mah.)
Hatay´a uzaklığı 65 Km. Arsuz´a uzaklığı 30 Km.
OKULUMUZDA 4 YILDIR FUTBOL KURSU AKTİF OLARAK VERİLMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler
BİLİM VE GEZEGEN EVİNE GEZİ DÜZENLENDİ.TÜBİTAK 4006 TEKNOUZAY ETKİNLİKLERİNE KATILDIK.
Proje Çalışmaları
HER YIL DÜZENLİ OLARAK UÇURTMA ŞENLİĞİ YAPILMAKTADIR. HER YIL DÜZENLİ GEZİ ETKİNLİĞİ YAPILMAKTADIR. HER YIL İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA ŞENLİĞİ BÜTÜN VELİ VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMI İLE BÜYÜK BİR GÖSTERİ İLE KUTLANMAKTADIR.